Суббота, 04.05.2024, 05:31
СпорТЕС
 
Меню сайта

Реклама

Реклама

Реклама

...
Рейтинг@Mail.ru

Статистика

Главная » 2015 » Апрель » 4 » Гандбол. Жінки. Півфінал Кубку Виклику-14/15: «Погонь-Балтика» – «Галичанка». Анонс
11:28
Гандбол. Жінки. Півфінал Кубку Виклику-14/15: «Погонь-Балтика» – «Галичанка». Анонс

Сьогодні, 4 квітня, гандболістки львівської «Галичанки» зіграють перший, гостьовий поєдинок проти польської «Погоні-Балтики» зі Щецина у рамках півфінальної стадії розіграшу Кубку Виклику сезону-2014/2015,повідомляє uncos.at.ua з посиланням на zik.ua

Гра «Погонь-Балтика» – «Галичанка» відбудеться сьогодні, 4 квітня, у Щецині, на паркеті Hala Miejska. Свисток про початок зустрічі пролунає о 19:00 за київським часом.

Цікаво, що у стані нинішнього суперника «Галичанки» є знайомі обличчя: у складі «Погоні-Балтика» виступає львів’янка Соломія Кропивницька.

Загалом польський клуб, за словами головного тренера галичанок Василя Козаря, дуже серйозний опонент. Тож з ним, аби досягти позитивного результату за сумою двох матчів, необхідно показати гру високого рівня як у гостях, так і вдома.

«Погонь» – дуже потужна команда. Якщо із сербською «Наісою» у чвертьфіналі ми нав’язали високий темп і наші суперниці його не витримали, то з полячками цей номер не пройде, оскільки вони фізично дуже міцні. Крім того, в «Погоні» великий досвід. А ось у технічному плані ми полячок переважаємо. Тому, сподіваємося, що в грі вдасться реалізувати свої можливості. Якщо гратимемо так, як проти команди із Сербії, то не вийдемо у фінал. Потрібно показати значно більш якісний гандбол. А потенціал для цього у нас є.

У нинішньому сезоні ми хочемо вперше в історії львівського гандболу перемогти в чемпіонаті України. Але зараз ми максимально націлені і на те, щоб вийти у фінал єврокубкового турніру, що не менш престижно і для нашого клубу, і для Львова, і для всього українського гандболу загалом. І особисто я зроблю все від мене залежне для того, щоб ми вибороли путівку у фінал. Не сумніваюся, що те саме вам скажуть і усі мої підопічні. Ну а вже у фіналі – як Бог дасть, це ж лотерея», – сказав Василь Миколайович у коментарі IA ZIK напередодні сьогоднішнього матчу.

Гру у Щецині будуть обслуговувати арбітри з Італії Сімоне Зендалі та Стефано Ріелло. Делегат Європейської федерації гандболу (EHF) – Іон Сербу з Румунії.

Додамо, що матч-відповідь відбудеться рівно за тиждень – у суботу, 11 квітня, на майданчику львівського палацу спорту «Галичина». Початок – о 13:00.    

Нагадаємо, що в іншому півфіналі зіграють дві французькі команди – ГАК «Гандбол» з Орше та «Юніон Міос Біганос-Беглєс» з Бордо. Матчі французького дербі у рамках Кубку Виклику відбудуться 4 та 10 квітня.

СпорТЕС

Категория: Другие виды | Просмотров: 276 | Добавил: kli | Теги: Галичанка, гандбол, спорт, Погоня-Балтик, Василь Козар, Hala Miejska, Соломія Кропивницька | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск

Реклама

Реклама

Реклама

Архив записей

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz