Суббота, 04.05.2024, 00:33
СпорТЕС
 
Меню сайта

Реклама

Реклама

Реклама

...
Рейтинг@Mail.ru

Статистика

Главная » 2015 » Апрель » 4 » Годвін: Мілевський плюнув у мене, я плюнув у відповідь
11:22
Годвін: Мілевський плюнув у мене, я плюнув у відповідь

Нігерійський екс-півзахисник "Карпат" Самсон Годвін провів паралелі між Нігерією та Україною, а також згадав епізод за участю колишнього нападника "Динамо" Артема Мілевського,повідомляє uncos.at.ua з посиланням на football24.ua

"Між життям і культурою Нігерії та України я ніякої різниці не помічаю. Люди у нас такі ж, як і тут. Є різниця в їжі. Подобається мені, звичайно, більше в Нігерії. Дуже люблю нігерійський соус з рисом.

А що стосується відмінностей у футболі двох країн, то в Нігерії для гравця найважливіше - показати свої технічні вміння, як він робить фінти. В Україні ж це чистого роду бізнес, де крутяться великі гроші.

Найнеприємніший суперник, який може нишком вдарити? Таких багато. Всі ж знають, якщо мене вдарити, я не забарюся з відповіддю. Пам'ятаю, у півфіналі Кубка України проти "Динамо" зійшовся з Артемом Мілевським. Я пішов проти нього в підкат, він розлютився, піднявся і плюнув в мене. Я тут же плюнув в нього у відповідь. Арбітр показав жовту картку обом. Втім, після матчу ми нормально поговорили. Я з тих футболістів, які все емоції залишають на полі. Після матчу завжди тисну супернику руку", - розповів Годвін.

 

СпорТЕС

 

 

 

 

 

 

 

Категория: Футбол | Просмотров: 252 | Добавил: kli | Теги: Артем Мілевський, спорт, плюнув, Самсон Годвін | Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
Поиск

Реклама

Реклама

Реклама

Архив записей

Copyright MyCorp © 2024Бесплатный хостинг uCoz